Erik ten Velde


Oogstrelende communicatie-uitingen zijn onmisbaar, maar zijn slechts de voorkant. Dat is hetgeen wat de buitenwereld te zien krijgt. Wat daarachter schuilgaat, blijft voor de klant buiten het zicht. Dat maakt het echter niet minder belangrijk. De navigatie van een document, catalogus of website is het halve werk. Het automatiseren van processen en het ontwikkelen van digitale oplossingen is de passie van Erik ten Velde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een website, het bouwen van digitale publicaties of het schrijven van een automatiseringsscripts. Slimme online tools ontwikkelen die het proces automatiseren, steeds met het gemak van de gebruiker in het achterhoofd, is voor Erik weggelegd.

EGD

Na zijn jarenlange ervaring in de grafische industrie, heeft Erik al jaren zijn eigen bedrijf EGD  (Erik Grafische Dienstverlening). Drukwerk, kleurenleer, grafische vormgeving: allemaal bekend terrein voor Erik. Bart en Erik werken al een groot aantal jaren samen om voor opdrachtgevers kwalitatief hoogwaardige communicatiemiddelen te ontwikkelen en te laten produceren. Conceptueel denken is voor Erik daarom een tweede natuur.

Kenmerkend voor Erik ten Velde Erik ten Velde

Verdergaan waar anderen stoppen om er vervolgens vrij luchtig over te doen is typisch Erik. Kritisch zijn op de juiste momenten, maar ook altijd in voor een geintje!